NC Coronavirus update August 10: American Academy of Pediatrics urges FDA to expedite authorization of COVID 19 vaccine for kids

RALEIGH, NC (WTVD) — North Carolina ziet, net als veel andere staten in het hele land, een toename van COVID-19-gevallen.

10u30 ‘s ochtends
In de VS worden elke dag meer dan 8.300 patiënten met COVID in het ziekenhuis opgenomen. En de voorspellingen die door de CDC worden gebruikt, zeggen nu dat de VS tegen 4 september het aantal ziekenhuisopnames kan oplopen tot 33.300 per dag. En zelfs het laagste punt van deze voorspellingen – 9.600 per dag – is veel hoger dan waar we nu zijn.

Vorige week meldde ABC News dat er elke dag ongeveer 7.000 nieuwe COVID-patiënten in het ziekenhuis werden opgenomen in de VS en dat de CDC voorspelde dat het aantal ziekenhuisopnames “waarschijnlijk zal toenemen in de komende vier weken” – mogelijk tot wel 24.000 per dag tegen het einde van deze week. maand.

Wat betreft sterfgevallen: “Wekelijkse totalen van waargenomen sterfgevallen in elk van de komende vier weken zullen tussen 3.900 en 7.100 sterfgevallen zijn met ongeveer 638.800 sterfgevallen tegen 4 september.”

De CDC krijgt zijn voorspellingen van de COVID19 Forecast Hub in U Mass Amherst.

10 uur
Cape Fear Valley Health zegt dat recent onderzoek de veiligheid van COVID-19-vaccinaties voor zwangere vrouwen ondersteunt.

Zwangere vrouwen werden uitgesloten van de eerste klinische proeven voor de vaccins, maar bijna 140.000 zwangere vrouwen hebben zich sinds december 2020 vrijwillig aangesloten bij de V-safe COVID-19 Vaccine Pregnancy Registry van de CDC, aldus het gezondheidssysteem.

“Tot nu toe laten de gegevens geen verhoogd risico zien op een miskraam, geboorteafwijkingen, vroeggeboorte of doodgeboorte”, zegt Stuart Shelton, MD, specialist in maternale foetale geneeskunde van Cape Fear Valley Perinatology. “In principe is er geen verhoogd risico op nadelige zwangerschapsuitkomsten. worden nog steeds verzameld en geanalyseerd.”

9:55 uur
Amazon gaat al zijn 900.000 magazijnmedewerkers in de VS verplichten om binnenshuis maskers te dragen, ongeacht hun vaccinatiestatus.

De verhuizing volgt op de stappen van een hele reeks andere retailers, waaronder Walmart en Target, om maskers voor hun werknemers te verplichten. In veel van die gevallen zijn de mandaten van toepassing op werknemers op locaties met aanzienlijke COVID-19-overdracht.

Klik hier voor het volledige verhaal.

DINSDAG OCHTEND HEADLINES

De American Academy of Pediatrics (AAP) drong er bij de FDA op aan om de goedkeuring van de COVID-19-vaccins voor kinderen onder de 12 jaar te versnellen.

“We moeten de proeven voor de autorisatie van het COVID-vaccin voor kinderen met dezelfde urgentie benaderen als bij volwassenen. Net zoals het een ernstige ziekte is bij volwassenen, kan het een zeer ernstige ziekte bij kinderen zijn”, zegt AAP-voorzitter Dr. Lee Savio Beers zei.

ZIE OOK: Wat we wel en niet weten over de tijdlijn van het COVID-vaccin voor kinderen onder de 12 jaar

In Wake County testten vorige week 723 kinderen onder de 17 positief op COVID-19. In Durham was dat aantal 82 en in Cumberland was dat aantal 118. Landelijk testten bijna 94.000 kinderen vorige week positief op COVID-19, vergeleken met 72.000 de week ervoor.

Experts onderzoeken nog of de deltavariant van COVID-19 gevaarlijker is voor kinderen.

Volgens CDC-gegevens is het aantal pediatrische ziekenhuisopnames – dat zijn kinderen van 17 jaar en jonger per 100.000 mensen – nu 3,75 keer hoger dan een maand geleden; het tarief is nu ook gelijk aan het hoogste punt in de pandemie in januari 2021.

Vraag en antwoord: COVID en RSV bij kinderen in North Carolina

Ondertussen zien lokale ziekenhuizen een stijging van het aantal patiënten. Duke University Medical Center zette tenten op buiten het ziekenhuis om patiënten te helpen behandelen die geen COVID hebben.

De hoop is om ze snel in en uit te krijgen en hun potentiële blootstelling aan COVID-19 te verminderen.

MAANDAG
22:30 uur
Een restaurant in Durham zal het COVID-vaccin verplicht stellen voor potentiële gasten.

Vanaf 10 augustus heeft Rue Cler een bewijs van een COVID-vaccin nodig.

18:00 uur
We vragen Dr. Lisa Pickett van Duke: Wat weten we over de overdracht van de Delta-variant buiten?

17.00 uur
Durhams maskermandaat treedt in werking. Wat je moet weten:

17.00 uur
Jonathan Melton, lid van de gemeenteraad van Raleigh, zei dat hij positief is getest op COVID-19, ondanks dat hij volledig is gevaccineerd.

Hij zei dat hij wat sinuscongestie heeft, maar dat is echt zijn enige symptoom geweest.

Melton vertelde ABC11 dat hij vorige week op de hoogte was gebracht dat hij een blootstelling had, dus hij ging en werd getest en het kwam positief terug.

Hij zei dat hij thuis in isolatie zit.

Melton zei dat hij in maart het Pfizer-vaccin kreeg.

“Mijn symptomen waren erg mild en ik ben heel, heel gelukkig en blij dat ik het vaccin heb gekregen”, zei hij.

15:45 uur
Terwijl COVID-19-infecties in de VS opnieuw toenemen, waarschuwen gezondheidsfunctionarissen voor een zorgwekkende toename van pediatrische gevallen en ziekenhuisopnames in het hele land, net zoals veel kinderen teruggaan naar het klaslokaal.

Na een daling in de vroege zomer, zijn de gevallen van COVID-19 bij kinderen de afgelopen weken weer gestaag toegenomen. In een nieuw uitgebracht wekelijks rapport, waarin gegevens per staat worden verzameld over COVID-19-gevallen bij kinderen, ontdekten de American Academy of Pediatrics (AAP) en de Children’s Hospital Association (CHA) dat er bijna 94.000 nieuwe gevallen van COVID-19 bij kinderen waren. vorige week gemeld, een aanhoudende “substantiële” stijging.

Sinds het begin van de pandemie hebben iets minder dan 4,3 miljoen kinderen positief getest op COVID-19, waarbij kinderen de afgelopen week 15,0% van alle gemelde gevallen van COVID-19 vertegenwoordigen.

In een vergelijkbare trend hebben pediatrische COVID-19-gerelateerde ziekenhuisopnames in de VS hun sterkste en meest significante stijging gezien sinds het begin van de pandemie.

13:05 uur
Het Pentagon zal van leden van het Amerikaanse leger eisen dat ze het COVID-19-vaccin tegen 15 september krijgen, volgens een memo die is verkregen door The Associated Press. Die deadline kan worden opgeschoven als het vaccin de definitieve goedkeuring van de FDA krijgt of als het infectiepercentage blijft stijgen.

“Ik zal de goedkeuring van de president vragen om de vaccins uiterlijk half september verplicht te maken, of onmiddellijk na de vergunning van de Food and Drug Administration “wat het eerst komt”, zegt minister van Defensie Lloyd Austin in de memo aan de troepen, hen waarschuwend om voor te bereiden op de eis. “Ik zal niet aarzelen om eerder te handelen of de president een andere koers aan te bevelen als ik daar behoefte aan heb.”

Klik hier voor meer over dit verhaal.

12:45 uur
Durham County Health zei dat de Summer Cash Cards op zijn in de vaccinatiekliniek.

Gezondheidsfunctionarissen zeiden dat er dinsdag meer zullen zijn, maar iedereen van 18 jaar en ouder die maandag zijn eerste dosis krijgt of iemand rijdt om zijn eerste dosis te krijgen, heeft de mogelijkheid om zijn zomergeld dit weekend naar hen te e-mailen.

12:15 uur
North Carolina zag dit weekend een grote piek in COVID-19-gevallen.

Zaterdag werden 5.046 nieuwe gevallen gemeld. Dat aantal steeg zondag tot 6.892.

Maandag werden 3.863 gevallen gemeld.

1.946 mensen zijn momenteel opgenomen in het ziekenhuis in North Carolina met COVID-19.

264 bevestigde COVID-19-patiënten werden de afgelopen 24 uur in ziekenhuizen opgenomen.

Het percentage positieve tests in de staat is 11,1%. Dit is de eerste keer dat de staat de 11% overschrijdt sinds 1 februari.

De staat overtrof 5 miljoen eerste doses met 5.001.487 gedeeltelijk gevaccineerd.

11:20 uur
De burgemeester van Durham, Steve Schewel, werd vergezeld door Brenda Howerton, voorzitter van de raad van commissarissen van Durham County, om de aanstaande herstart van een mandaat voor indoormaskers in de stad en het graafschap aan te kondigen.

De twee leiders stonden zij aan zij om eenheid te tonen achter de maskervereisten, die maandag om 17.00 uur van kracht worden.

“Gezichtsmaskers zijn een gezond verstand, niet-economisch schadelijke manier om de overdracht (van COVID-19) te beperken”, zei Schewel. “Als we onze economie open willen houden, als we willen blijven samenkomen – zoals we nu in openbare instellingen kunnen doen – moeten we gezichtsmaskers dragen om de verspreiding van het virus in Durham County te beperken.”

Schewel zei dat het mandaat volledig gevaccineerde personen omvat. Hij zei dat dat komt omdat gezondheidsexperts bewijs hebben dat de delta-variant nog steeds kan worden verspreid door volledig gevaccineerde mensen die er niet ziek uitzien of zich ziek voelen.

Duke Health System had een maand geleden slechts vijf COVID-gevallen. Een week geleden had het systeem 56 gevallen. Schewel zei dat dit slechts één praktisch voorbeeld is dat bewijst dat het virus zich in en rond Durham verspreidt.

“De pandemie die we nu meemaken is een pandemie van niet-gevaccineerden – het is een pandemie van niet-gevaccineerden”, zei Schewel. “Meer dan 90 procent van de gevallen behoort tot de niet-gevaccineerden. Dit virus, dit deltavirus kent geen politieke grenzen. Als je niet-gevaccineerd bent – ik wil dit even duidelijk maken – als je niet-gevaccineerd bent, is de kans groot dat de virus zal je vinden.”

Schewel zei dat hij en stadsmanager Wanda Page overwegen een vaccinmandaat of wekelijkse testvereiste voor stadsmedewerkers te installeren.

Hij zei dat veel particuliere bedrijven in Durham en in het hele land al begonnen zijn met het eisen van vaccins voor werknemers. Hij zei dat hij meer bedrijven verwacht en aanmoedigt om hetzelfde te doen.

10u30 ‘s ochtends
Cape Fear Valley Health heeft aangekondigd dat het vanwege de grote verspreiding van gevallen in de gemeenschap wijzigingen heeft aangebracht in het huidige bezoekbeleid.

De meeste patiënten van het Cape Fear Valley Medical Center, Cape Fear Valley Rehabilitation Center-patiënten, Bladen County Hospital en Hoke Hospital-patiënten mogen niet meer dan twee bezoekers hebben tussen 12.00 uur en 20.00 uur. Bezoekers moeten ten minste 12 jaar oud zijn en niet meer dan twee bezoekers op een tijd zijn toegestaan ​​in de kamer van een patiënt.

9:25 uur
Canada heft maandag het verbod op voor Amerikanen om de grens over te steken om te winkelen, op vakantie of om een ​​bezoek te brengen, maar de Verenigde Staten handhaven soortgelijke beperkingen voor Canadezen, als onderdeel van een hobbelige terugkeer naar de normaliteit van COVID-19-reisverboden.

Amerikaanse staatsburgers en legale permanente inwoners moeten zowel volledig zijn gevaccineerd als negatief testen op COVID-19 binnen drie dagen om een ​​van ‘s werelds langste en drukste landgrenzen te overschrijden. Reizigers moeten ook een gedetailleerd aanvraagformulier invullen op de arriveCAN-app voordat ze oversteken.

Hoewel reizigers zich moeten registreren, wil het Canada Border Services Agency niet zeggen hoeveel mensen ze verwachten Canada binnen te komen voor de heropening. Maar reizigers moeten rekening houden met de mogelijkheid van extra verwerkingstijd aan de grens.

Klik hier om meer te lezen over dit verhaal.

MAANDAG OCHTEND HEADLINES
Vanaf maandag 17.00 uur zijn maskers opnieuw verplicht in alle Durham-gebouwen.

Een nieuwe noodtoestand in de stad en het graafschap zal van kracht worden als reactie op de verdubbeling van het positiviteitspercentage van Durham over COVID-19 in de afgelopen maand.

Leiders zeiden dat ze zich zorgen maken over de toename van COVID-gevallen en de verspreiding van de deltavariant.

Burgemeester Steve Schewel van Durham zal vanaf 11.00 uur op ABC11 praten over het mandaat.

“Het is niet nodig om mijn ziektekiemen door te geven aan iemand die ik alleen terloops zal zien, en ik zou iets kunnen doen dat hun leven onherroepelijk beïnvloedt”, zei D’Nae Henderson. “Zo denk ik erover. Het is niet erg. Ik heb een prachtig masker.”

Carrboro verhoogt ook zijn maskervoorschriften. Alle medewerkers en bezoekers binnen de stadsfaciliteiten zullen een mondkapje moeten dragen. Medewerkers van de stad moeten ook vóór 1 september worden ingeënt.

Mensen die zich nog moeten laten vaccineren, zullen blij zijn te horen dat de $ 100-geldkaarten van de staat weer op voorraad zijn. De kaarten, die op bepaalde locaties werden gegeven aan mensen die hun eerste dosis COVID-19-vaccin kregen, waren vorige week op.

NCDHHS zei dat de kaarten maandag weer op voorraad zijn. Klik hier voor meer informatie over hoe u de uwe kunt krijgen.

Ondertussen hoopt Dr. Anthony Fauci dat de FDA het COVID-19-vaccin van Pfizer eind augustus volledig zal goedkeuren.

Wanneer dat gebeurt, zei Fauci dat het waarschijnlijk een nieuwe golf van vaccinvereisten zal starten – met scholen, bedrijven en andere organisaties die eisen dat mensen worden gevaccineerd.

Op dit moment is Pfizer een van de drie vaccins die door de FDA zijn goedgekeurd voor gebruik in noodgevallen.

Copyright © 2021 WTVD-TV. Alle rechten voorbehouden.

Comments are closed.